Henkilökunta


Hanna

Hanna on Café Annikan toinen omistaja. Koulutukseltaan hän on ravintolakokki ja restonomi. Paljasjalkainen lahtelainen on käytännössä kasvanut keittiössä ja voisi sanoa, että hänellä on ruoanlaitto verissä. Hanna on nimittäin kokki jo kolmannessa sukupolvessa. Lapsuus- ja nuoruusvuotensa Hanna kulutti, kävelemään opittuaan, keittiössä äitinsä kanssa. Lomat ja viikonloput hän vietti maalla Myrskylässä mummon keittiöopissa.

Vapaa-ajallaan Hanna treenaa kuntosalilla. Hän kilpailee body fitnessissä SM-tasolla, ollen yksi lajin parhaista ja lahjakkaimmista kilpailijoista Suomessa. Tulevaisuuden tavoitteet on näiltä osin asetettu kansainvälisille kilpa-areenoille.

Oma ravintola on ollut Hannan läheisten mukaan hänen unelmansa jo vaippaikäisestä saakka ja kun mahdollisuus sellaisen perustamiseen avautui, oli vastaus selvä.

”Päivät ovat pitkiä, kiirettä pitää ja vapaapäivät ovat muisto menneisyydessä, mutta hetkeäkään en vaihtaisi. Elän nyt unelmaani ja nautin tästä työstä suunnattomasti. Toivottavasti tämä hyvä fiilis välittyy myös asiakkaille ja he saavat siitä osansa asioidessaan Cafe Annikassa. Kiitos teille kaikille ja tervetuloa!”

Kalle

Kalle on Café Annikan toinen omistaja ja koulutukseltaan tradenomi. Hänen toimenkuvaan kuuluu markkinointi, tuotekehittely, organisointi ja johtaminen sekä tuotetestaus (lue: yleinen sählääminen, jonkin sortin kaaoksen aiheuttaminen/ylläpito ja kuormasta syöminen).  Cafe Annikan ohella Kalle pyörittää omaa liikunta-alan yritystä ja opiskelee fysioterapeutiksi. Kalle lienee yksi harvoista ravintoloitsijoista, jolla on porttikielto omaan lounaspöytään.

”Joko mäkin saan syödä!?!”

Ville

Ville, tuo Café Annikan pitkätukkainen orimattilalaisvahvistus, on koulutukseltaan ravintolakokki. Hän kuuluu ravintolan vakikalustoon, siinä missä kahvinkeitin ja hella. Villen työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu ja (hidas) tiskaaminen. Vuosien myötä nuoresta miehestä onkin kouliintunut hommiinsa rautainen ammattilainen (paitsi tiskaamiseen). Vapaa-ajallaan Ville tekee tuhojaan kortteliliigassa, tosin hyvin  ”luotettavien” lähteiden mukaan useimmiten omaan maaliin.

”Mä tein taas (oman) maalin eilen?”Hannan äti

Alias Riitta, joka myös Kellarimonsterina tunnetaan, näkyy toisinaan myös yläkerrassa, mutta viihtyy paremmin lajinomaisessa ympäristössään Kauppahallin kellarikerroksessa, josta löytyy myös Cafe Annikan keittiö. Riitta vastaa pääsääntöisesti lounaasta, mutta myös monesta muusta jutusta, mitä vitriineistä löytyy. Riitta on myös noin kymmenen kertaa nopeampi tiskaamaan kuin Ville.

”Saisiko kahvin kanssa olla pullaa tai juustokakkua?”Ilpo

Ilpo on Kallen uskollinen aisapari ja Cafe Annikan melko suuri ruskeavalkoinen varajohtaja. Ilpoa näkee toisinaan Lahden Kauppahallin edustalla haaveilemassa ruoasta ja sen touhuja voi myös seurata Cafe Annikan Facebook-sivuilla. 
Alpo

Alpo on tuleva lisä Kallen ja Ilpon tiimiin, kunhan asiasta päästään yhteisymmärrykseen Hannan kanssa. Asiasta on käyty neuvotteluja jo toista vuotta, mutta suunnitelma otti ison harppauksen eteenpäin, kun Kalle taivutteli Hannan myöntymään Alpon hankintaan Thaimaan lomalla...


...Toisena vaihtoehtona olisi ollut yrittää salakuljettaa rannalla vastaantullut söpö katukoiranpentu käsimatkatavaroissa Suomeen... ;)